FacebookПідписатися на RSS

Всеукраїнська акція "Запали свічку пам'яті у своєму вікні"

КЗ "Сахновщинська централізована клубна система" Харківської області та всі сільські клуби-філії долучилися до Всеукраїнської акції "Запали свічку пам'яті у своєму вікні". З нагоди пам'ятної дати були проведені тематичні активності різного формату:

- година пам'яті (Аполлонівський СКФ, Бондарівський СКФ);

відеоролики соціального характеру (Новодмитрівський СКФ, Костянтинівський СКФ, Катеринівький СКФ, Лигівський СКФ, Максимівський СКФ, Шевченківський СКФ);

- виховний захід (Дубовогрядський СКФ).

Працівники КЗ "СЦКС" втілили у життя меморіальний аудіопроект "Спогади Голодомору: спогади оживають". Ось що розповіли про роботу над проектом його учасники:

"Заплющ очі, почуй історії тих, хто вижив. Повністю сконцентруйся на голосі ретрансляторів, спробуй відчути і побачити Україну 1932-33-го їхніми голодними очима. Так, це боляче і страшно, але це правда... В основу аудіопроекту покладені історії реальних людей, записані у 2000-х роках директоркою Сахновщинського краєзнавчого музею Валентиною Данильченко (1999-2010). Спогади озвучили працівники КЗ "Сахновщинська централізована клубна система" - Олег Яриніч, Катерина Дейко, Вікторія Шевченко, звукозапис - Олександр Бовдирь, монтаж - Олег Яриніч. Слухай. І заплющ очі..."

Сумуємо, пам'ятаємо...

Кiлькiсть переглядiв: 48