FacebookПідписатися на RSS

Наші здобутки на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв "Талановита планета"

Впродовж 08-12 листопада 2021 року проходив Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв "Талановита планета-2021". Фестиваль відбувся за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та за сприяння головного управління культури міста Кошице, Словаччина.

Конкурс мав на меті зміцнення міжнародних культурних зв'язків і розвиток творчої співпраці, збереження та примноження культурного потенціалу держав Україна та Словаччина, популяризація різних напрямків і жанрів національних культур.

У фестивалі-конкурсі, який проходив у форматі онлайн, взяли участь працівники та аматори Новодмитрівського сільського клубу-філії. І не просто долучилися, а й вибороли лауреатства І туру цього почесного заходу. Адже всього змагалися 900 учасників з 9 країн світу!

Дипломами лауреатів ІІ ступеня нагороджено жіночий вокальний гурт "Черемшина" Новодмитрівського СКФ та художнього керівника Новодмитрівського СКФ Анжелу Колісніченко. Подяками почесного конкурсу відзначено завідуючу Новодмитрівського СКФ Тетяну Проценко та вже згадану Анжелу Колісніченко.

Молодці! Вітаємо!

/Files/images/1ф.jpg /Files/images/2ф.jpg /Files/images/3ф.jpg /Files/images/4ф.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 98