FacebookПідписатися на RSS

Подарунок напередодні дня народження: завідуюча Бондарівським клубом-філією взяла участь в обласних тренінгах з театрального мистецтва

06 жовтня 2021 року завідуюча Бондарівським сільським клубом-філією, керівник дитячого драматичного колективу "Золотий ключик" Любов Ахтирська взяла участь у двох обласних тренінгах для керівників театральних аматорських колективів закладів культури Харківської області на теми "Виразне мовлення і свобода голосу" (спікер Сніжана Гукасян-Коробейнікова, режисерка, сценаристка, перекладачка, акторка театру і кіно) та "Режисура голосового живопису й аудіотеатру" (спікер Валерій Дзех, режисер, член Національної Спілки театральних діячів України та Міжнародної Асоціації лялькарів України). Захід організовано і проведено на базі КЗ "Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва".

Згідно програми тренінгів обговорено наступні питання: дикційні аспекти в роботі над виставою; емоційна складова мовлення на сцені; робота з базовими емоціями; режисура в аудіотеатрі; характер у голосі; прийоми акторської майстерності; голосовий живопис та інші.

Любов Ахтирська описала свої враження: "Сьогодні отримала подарунок на день народження! Приголомшливі, захоплюючі тренінги. Все було нове і незвичне, але затягло з першої хвилини. Дякую за нові знання та неперевершені враження!"

За підсумками короткотермінового навчання учасниця заходу отримала іменний сертифікат.

/Files/images/FB_IMG_1633586782474.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 98