FacebookПідписатися на RSS

Тематичні заходи у сільських клубах-філіях з нагоди Міжнародного дня людини похилого віку

Тематичні заходи з нагоди Міжнародного дня людини похилого віку відбулися в Аполлонівському, Бондарівському, Великобучківському, Шевченківському, Костянтинівському, Новочернещинському, Огіївському і Тавежнянському сільських клубах-філіях.

Працівниками Шевченківського сільського клубу-філії було проведено тематичне свято "Летять літа як білі журавлі, дзвонять, як ті волошки у житті". Щиро привітали гостей піснями П. Леонов, О. Звонко, С. Бойченко, П. Костишак. Гості теж згадували пісні своєї молодості, співали, пили чай та були задоволені такою повагою до них.

/Files/images/FB_IMG_1633330812639.jpg

Аматори Костянтинівського сільського клубу-філії теж в оригінальний спосіб привітали своїх односельчан. Звучали слова привітань, пісні і танці. До останніх долучилися усі охочі, так сказати - згадали молодість. Задоволеними залишилися всі!

/Files/images/FB_IMG_1633330791562.jpg

У селі Великі Бучки у дружній теплій атмосфері пройшов захід-зустріч ветеранів праці. Працівники клубу-філії та бібліотеки-філії підготували виставку-інсталяцію "Люди похилого віку - мудрості стигла пора". Лунали щирі вітання зі святом, була організована цікава пізнавальна вікторина. Усі присутні мали змогу взяти участь у пісенному конкурсі "Впізнай мелодію юності". Свято продовжилося святковим частуванням під чарівні акорди мелодії баяніста-аматора І. Половка.

/Files/images/FB_IMG_1633330772185.jpg

Працівники Бондарівського клубу-філії та бібліотеки-філії разом з депутатом селищної ради П. Черкасом привітали найстарших людей села. Від спілкування отримали масу позитиву, посмішок та заряд гарного настрою.

/Files/images/FB_IMG_1633330722345.jpg

У Новочернещинському сільському клубі-філії зі словами подяки до людей поважного віку звернулася староста В. Явір. Завідуюча клубом-філією та учасники художньої самодіяльності підготували тематичну концертну програму.

/Files/images/FB_IMG_1633330829840.jpg

Огiiвський сільський клуб-філія порадував вечором вiдпочинку "А роки летять...". Захід пройшов у теплому колi клубного закладу за ароматною чашечкою чаю.

/Files/images/FB_IMG_1633330843004.jpg

Аматори художньої самодіяльності Тавежнянського сільського клубу-філії щиро вітали піснями та віршами дорогих дідусів і бабусь, пригощали різними смаколиками. Була також проведена тематична дискотека для людей поважного віку.

/Files/images/FB_IMG_1633330862880.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 80