FacebookПідписатися на RSS

Сільські клуби-філії долучилися до проведення Всеукраїнської акції "Сонях пам'яті"

Клубні заклади Сахновщинської селищної ради долучилися до Всеукраїнської акції «Сонях пам’яті» зі вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Відзначення Дня пам’яті захисників України саме 29 серпня обрано не випадково, бо саме в цей день у 2014 році, в ході російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових, та загинула найбільша кількість українських воїнів. Ті трагічні події російсько-української війни розгорталися на сході України, саме на полях соняхів, які вже поспіли. І саме під цими соняхами сотні захисників України в боротьбі з ворогом поклали своє життя на вівтар свободи та незалежності нашої країни. Саме тому сонях повинен бути тим символом Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

/Files/images/1.jpg /Files/images/2.jpg /Files/images/1.1.jpg /Files/images/1ё.2.jpg /Files/images/1.2.jpg /Files/images/1.3.jpg /Files/images/1.1.1.jpg /Files/images/1.1.2.jpg /Files/images/111.jpg /Files/images/1.1а.jpg /Files/images/1.1б.jpg /Files/images/1.1в.jpg /Files/images/1.1г.jpg /Files/images/1.1д.jpg /Files/images/1ф.jpg /Files/images/1к.jpg /Files/images/1з.jpg /Files/images/1ц.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 109