Повернутися до звичайного режиму
FacebookПідписатися на RSS

Сахновщинську традиційну кулінарію буде представлено у Харкові в рамках обласного конкурсу

Впродовж березня-квітня 2021 року заступник директора КЗ "Сахновщинська централізована клубна система" Олег Яриніч працював над заявкою і матеріалами для Обласного фестивалю-конкурсу традиційних страв, випічки та напоїв Харківщини "Смачного!". Нашу конкурсну пропозицію було відібрано для участі у другому турі, що відбудеться у вигляді презентації готових страв 28 серпня у місті Харкові. Згідно умов конкурсу, назву страви не можна розголошувати. Тому трохи потримаємо інтригу.

Висловлюємо подяку жительці смт Сахновщина Лісниченко Раїсі Миколаївні (1948 р.н.) за співпрацю, переймання безцінного досвіду, а також технологію її приготування. Успіхів нам!

Про фестиваль-конкурс

Захід відбувається за ініціативи Комунального закладу «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» за підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації та Обласного комунального закладу «Харківський організаційно-методичний центр туризму».

Фестиваль-конкурс проводиться з метою залучення всіх верств населення до виявлення, збирання, дослідження, відтворення та популяризації традиційних страв, випічки та напоїв Харківщини, що побутують зараз або побутували у населених пунктах (осередках) на території області, а нині призабуті. Традиційними вважаємо ті, які готували впродовж трьох-чотирьох поколінь. Детальніше про конкурс - за посиланням.

Кiлькiсть переглядiв: 83