FacebookПідписатися на RSS

Спеціалісти Сахновщинської клубної системи відзначені обласними сертифікатами

Вітаємо Олега Яриніча, заступника директора КЗ "Сахновщинська централізована клубна система" (далі - КЗ "СЦКС"), Наталію Олексюк, завідувача сектором з основних видів діяльності КЗ "СЦКС", Катерину Дейко, завідувача сектором культурно-освітньої роботи та організації дозвілля КЗ "СЦКС" та Надію Мізюрко, завідувача Дар-Надеждинським сільським клубом-філією, з успішним завершенням циклу обласних семінарів за темою "Пошук, дослідження та презентація місцевих елементів нематеріальної культурної спадщини", проведених впродовж 2021 року комунальним закладом "Харківський організаційно-методичний центр культури і мистецтва". У 2022 році працівники Сахновщинської клубної системи будуть й надалі досліджувати та популяризувати місцеву нематеріальну культурну спадщину, презентувати її на обласному та Всеукраїнському рівнях.

Нам приємно, що наші старання гідно оцінюють на рівні області і навіть ставлять у приклад для інших громад! Працюємо на благо культури!

/Files/images/Oleg YARINІCH.jpg /Files/images/Nadіya MІZYURKO.jpg /Files/images/Наталія ОЛЕКСЮК.jpg /Files/images/Катерина ДЕЙКО.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 138