Повернутися до звичайного режиму
FacebookПідписатися на RSS

День Гідності та Свободи - день українського державотворення

День Гідності та Свободи - свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку двох революцій: Помаранчевої революції та Революції Гідності. Саме до вшанування цієї визначної та пам'ятної дати долучилися Бондарівський і Новочернещинський сільські клуби-філії.

Це свято встановлене «з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору…».

Працівниками Бондарівського сільського клубу-філії та бібліотеки-філії проведено годину духовності. Напередодні свята підростаюче покоління з цікавістю прослухало, що саме цей день є утвердженням ідеалів свободи і демократії, вшануванням патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свободи людини, національних інтересів держави та її європейського вибору. Власноруч створена фотовиставка наглядно допомогла проникнутися настроєм історичної події.

Новочернещинський СКФ підготував тематичний онлайн захід - відеопоезії у виконанні Кривошеї Тетяни, Толстік Марії, Наталі Прудкої. Звучала також пісня "Колір сонця" у виконанні Спащук Алли. Захід підготували завідуюча клубом Прудка Наталя спільно із завідуючою бібліотеки Кривошеї Тетяни.

Нагадаємо, Революцію гідності визнали одним з ключових моментів українського державотворення.

/Files/images/260223292_3002931360035755_6341956294539543349_n.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 91