Повернутися до звичайного режиму
FacebookПідписатися на RSS

Свято для працівників сільського господарства

Шановні працівники сільського господарства та ветерани праці! З нагоди Вашого професійного свята працівники та аматори сільських клубів-філій провели культурно-мистецькі заходи з метою вшанування Вашого трудового подвигу.

Багаточернещинський, Бондарівський і Тавежнянський СКФ презентували тематичні відеоролики, присвячені працівникам с/г села Багата Чернещина, Бондарівка і Тавежня. Переглянути відеозаписи можна тут (Тавежня), тут (Бондарівка) і тут (Багата Чернещина).

Лигівський СКФ запропонував своїм вдячним глядачам тематичний міні-концерт за участі місцевих самодіяльних артистів. Переглянути музичні вітання від лигівчан можна тут.

Музичні вітання також линули у стінах Новодмитрівського і Катеринівського СКФ. До Вашої уваги підбірка кращих номерів, які доступні для перегляду тут (Новодмитрівка) і тут (Катеринівка). Катеринівські дітлахи підготували музично-хореографічну виставу розважального характеру. В свою чергу, активні аполлонівські хлопці і дівчата представили власні творчі напрацювання з нагоди свята.

Огіївський СКФ запалив глядачів музично-гумористичною сценкою, яка дуже сподобалася жителям Сахновщинської громади. Про це свідчить понад 2 000 переглядів.

Радіємо з того, що сільські клубні заклади спрямовують свою роботу не лише для задоволення культурних потреб мешканців того чи іншого села, а й орієнтуються на широке коло глядачів з територіальним, обласним, а подекуди й з всеукраїнським охопленням.

/Files/images/_prazdnik.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 116