Повернутися до звичайного режиму
FacebookПідписатися на RSS

Громада майстрів: підсумки проекту

/Files/images/255236107_2993298874332337_2345704106919681887_n.jpg

У Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва підбиваємо підсумки територіального проекту "Громада майстрів: онлайн презентація доробку майстрів народної творчості" та, користуючись нагодою, вітаємо всіх працівників культури та майстрів Сахновщинської громади зі святом!

1. Проект тривав з 25 жовтня по 09 листопада. Учасниками проекту стали 42 майстри і майстрині з 24 населених пунктів Сахновщинської громади. Найбільш поширена техніка народної творчості - вишивання.

2. Опубліковано 42 дописи про кожного майстра на нашій сторінці Facebook. Паралельно ми вели роботу на сайті: розробили і повністю наповнили розділ "Майстри народної творчості": http://sakhnov-bk.kh.sch.in.ua/majstri_narodnoi_tvorchosti/ Будемо й надалі його розширювати.

3. Наші вдячні підписники поставили 3595 лайків під дописами, загальна кількість охопленої аудиторії всіма дописами - 41401 людина! Це просто вау! Це майже вдвічі більше населення Сахновщинської громади! Ці дані ми ретельно підрахували і вони є правдивими, бо у Facebook є можливість збирати подібні статистичні відомості.

4. Дякуємо за ваші коментарі і слова подяки. Цей проект ми створили для наших талановитих людей і повністю присвятили його їм. Дякуємо також тим, які за нашими спинами говорили, що це нецікаво і ми таке вже бачили. Ви нас мотивуєте бути кращими і сильнішими! Адже підсумки проекту говорять самі за себе - проект виправдав всі наші сподівання, і навіть їх перевершив! Ми витратили на його реалізацію 0 гривень і дуже багато робочого і вільного часу.

5. Проект реалізували і втілили у життя Олег Яриніч і Вікторія Шевченко за допомоги і підтримки всіх завідувачів сільськими клубами-філіями, небайдужих жителів громади, краєзнавчого музею. Висловлюємо їм подяку! Олег збирав і сортував матеріали про майстрів, публікував дописи на сторінці у Facebook, а Віка взялася за наповнення сайту. Приємно було читати, коли в особисті повідомлення приходило наступне: "Приїдьте у наше село, в нас така майстриня живе!". Але, на жаль, ми не їздили селами...

6. Творіть й надалі, наші дорогі майстри і майстрині! Ви робите цей світ кращим і яскравішим! Ви у нас найкращі! Ще раз дякуємо, що стали частинкою нашого проекту. Ми вас любимо!

Кiлькiсть переглядiв: 118