Повернутися до звичайного режиму
FacebookПідписатися на RSS

Участь у конференції «Дослідження гастроспадщини України: традицій гостинності та культури приготування страв, як основи для розвитку креативних індустрій регіонів»

28 жовтня 2021 року Олег Яриніч, заступник директора КЗ "Сахновщинська централізована клубна система", взяв участь у всеукраїнській онлайн конференції з міжнародною участю «Дослідження гастроспадщини України: традицій гостинності та культури приготування страв, як основи для розвитку креативних індустрій регіонів».

Конференція є однією зі складових проекту з однойменною назвою, організована Українським центром культурних досліджень за підтримки Українського культурного фонду.

У рамках конференції були презентовані результати реалізації проекту та кращі українські і молдовські практики, пов’язані з гастродослідженнями.

Найбільш інформативною та емоційно насиченою була доповідь Костянтина Грубича, телеведучого, журналіста, автора книги і телепередачі під назвою "Смачна країна".

Нагадаємо, що одна зі сфер зацікавлень Олега Яриніча - це гастрономічна спадщина Сахновщинської громади. Він постійно бере участь у тематичних заходах, пов'язаних з цією проблематикою.

/Files/images/конференція 1.jpg /Files/images/конференція 2.jpg /Files/images/конференція 3.jpg /Files/images/конференція 4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 96