FacebookПідписатися на RSS

"Україна 30. Ти у мене єдина": на обласний конкурс короткометражних фільмів подано авторський відеонарис "Вишиванка єднає"

Вишиванка єднає! Сахновщина, Харківська область

У травні 2021 року працівники КЗ "Сахновщинська централізована клубна система" та КЗ "Сахновщинський краєзнавчий музей" створили спільну відеороботу під назвою "Вишиванка єднає" (керівник проекту - Олег Яриніч). Відео повністю відзняте і змонтоване на телефоні. Нас показували на телебаченні Суспільне Харків, ми давали інтерв'ю для Українського радіо, провели перший парад вишиванок у Сахновщині і дефіле у старовинних вишиванках із колекції музею. Це був гарний приклад творчої співпраці!

Сьогодні ми вирішили подати нашу відеороботу на конкурс короткометражних аматорських фільмів "Україна 30. Ти у мене єдина!". Тому тримайте за нас кулачки.

Нагадаємо, що для зйомок використано старовинні вишиті сорочки та інструментарій першої половини ХХ століття із колекції краєзнавчого музею. Локація зйомок - внутрішнє подвір'я будівлі колишнього агропромислового розвитку, центральна частина Сахновщини.

/Files/images/received_398044448369989.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 57