FacebookПідписатися на RSS

А вже недалечко червоне яєчко... Клубні заклади Сахновщинської громади готуються до Великодня

Писанка Олега Яриніча

/Files/images/SAM_1398.JPG

Готуємося до Великодня разом з клубними працівниками Сахновщинської громади!

1. Майстер-клас "Слобожанська писанка" від заступника директора Сахновщинського будинку культури Олега Яриніча

олег яриніч: "писати писанку для мене - справа сакральна. я роблю це лише раз на рік, напередодні великодня. і в цей час я відпочиваю і тілом, і душею. Справді. то якась давня українська магія, бо як ще це пояснити я просто не знаю. мабуть, великодні дива... спробуєте зі мною?"

2. Виставка художніх робіт працівників Сахновщинського будинку культури "Великодні мотиви".

З нагоди світлого свята Великодня завідуюча з основних видів діяльності Сахновщинського будинку культури Наталія Олексюк підготувала онлайн виставку художніх робіт "Великодні мотиви". На виставці представлені рукотворні вироби працівників Сахновщинського будинку культури - Тетяни Яйчені (вишиті ікони, хрестик, бісер), Наталії Демідової (прикраси з бісеру, лялька-мотанка, вишиті серветки), Катерини Дейко (вишиті ікони, бісер), Олега Яриніча (писанки, лялька-мотанка).

3. "Огіївка вишивана: огіївчанки продемонстрували свої вишиті скарби"

Завідуюча Огіївським клубом-філією Ганна Приходько поспілкувалася з місцевими вишивальницями - Остах Надією, Сергієнко Мариною, Лісняк Світланою і Духнич Зоєю та зафіксувала їхні вироби з метою створення віртуального музею культурної спадщини села Огіївки.

Кiлькiсть переглядiв: 71